-
-
-
- MFC Puanı
- 72,480
"Motosiklet köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca yolun kenarındaki derin hendeğe uçmuş, oradan geçen çok güzel bir kadın olayı görünce arabasını durdurup yola tırmanmaya çalışan adamı görmüş, “ beyefendi iyi misiniz?..” diye telaşla sormuş…
“ sanırım iyi… iyiyim..!” diye cevap vermiş adam,
“ hemen arabama binin size evime götürüp detaylı bir kontrol edeyim “ demiş kadın
“ çok naziksiniz , ama eşim bunu hoş karşılamaz, ona ayıp etmiş olurum…”
“ saçmalamayın, ben hemşireyim, bakalım görünmeyen bir hasar oluşmuş mu?.. muayene edeyim… “
“ çok iyisiniz… buna hayır diyemem.. fakat eşime bunu yapmam ayıp olacak..!”
sonunda birlikte kadının evine gitmişler, tepeden tırnağa kadar muayene olmuş, sıcak bir duş, birlikte içilen bir kaç kadeh içkiden sonra “ çok teşekkür ederim, şimdi kendimi çok iyi hissediyorum “ demiş adam, “ ama karıma gerçekten ayıp oldu..”
“ aptal olma “ demiş kadın, “ biraz daha kal… karın ne bilecek ki?.. şu anda evde değil mi?..
“ tam olarak değil…” demiş adam, “ sanıyorum hala hendeğin içindedir..!”"
“ sanırım iyi… iyiyim..!” diye cevap vermiş adam,
“ hemen arabama binin size evime götürüp detaylı bir kontrol edeyim “ demiş kadın
“ çok naziksiniz , ama eşim bunu hoş karşılamaz, ona ayıp etmiş olurum…”
“ saçmalamayın, ben hemşireyim, bakalım görünmeyen bir hasar oluşmuş mu?.. muayene edeyim… “
“ çok iyisiniz… buna hayır diyemem.. fakat eşime bunu yapmam ayıp olacak..!”
sonunda birlikte kadının evine gitmişler, tepeden tırnağa kadar muayene olmuş, sıcak bir duş, birlikte içilen bir kaç kadeh içkiden sonra “ çok teşekkür ederim, şimdi kendimi çok iyi hissediyorum “ demiş adam, “ ama karıma gerçekten ayıp oldu..”
“ aptal olma “ demiş kadın, “ biraz daha kal… karın ne bilecek ki?.. şu anda evde değil mi?..
“ tam olarak değil…” demiş adam, “ sanıyorum hala hendeğin içindedir..!”"