4 Eki 2020 #1 Tokyo Bizi öldürmeyen şey güçlendirir. MFC Üyesi Üyelik Tarihi 3 Haz 2020 Mesajlar 6,256 MFC Puanı 72,460
4 Eki 2020 #2 Can E. MFC Üyesi Konum Antalya Üyelik Tarihi 23 Eki 2017 Mesajlar 465 MFC Puanı 9,800 Tokyo adlı üyeden alıntı: Genişletmek için tıkla ... çok iyi soru harbiden kime yazılır @Pozitivizm @Tokyo küçükken benim içinde öyle derlerdi Can'dan uzak durun diye biraz yaramazlık vardı
Tokyo adlı üyeden alıntı: Genişletmek için tıkla ... çok iyi soru harbiden kime yazılır @Pozitivizm @Tokyo küçükken benim içinde öyle derlerdi Can'dan uzak durun diye biraz yaramazlık vardı
4 Eki 2020 #3 Pozitivizm ??☔Devil Wears Prada?☔? MFC Üyesi Konum Maldivler?? Üyelik Tarihi 28 Şub 2020 Mesajlar 24,446 MFC Puanı 200,440 Can E. adlı üyeden alıntı: çok iyi soru harbiden kime yazılır @Pozitivizm @Tokyo küçükken benim içinde öyle derlerdi Can'dan uzak durun diye biraz yaramazlık vardı Genişletmek için tıkla ... Cebraile yazalımUzak durmak yada durmamak buna bir karar vermek gerek
Can E. adlı üyeden alıntı: çok iyi soru harbiden kime yazılır @Pozitivizm @Tokyo küçükken benim içinde öyle derlerdi Can'dan uzak durun diye biraz yaramazlık vardı Genişletmek için tıkla ... Cebraile yazalımUzak durmak yada durmamak buna bir karar vermek gerek