Bilmiyorum kiMall of İstanbul mu burası???
Kız arkadaşım olduğu zaman böyle saçma sapan yerlere götürmem. Çok garip ki insanoğlu gürültüden uzak kalıp doya doya zamanı yaşamak varken, çocukların anırdığı, şımarık insanların kendini bir şey sandığı yerlere gidiyor. Çok garip.İnsan 10 saat kalsa sıkılmıo öle bi yer : )
Sevindim tatlım Ahh ahh o günler meğersem hayatımın en güzel yıllarımış benim deÇok beğendim @Tokyo 'm Üniv zamanı geldi aklıma
İnsan o an değerini bilemiyor bazı şeylerin ama aradan zaman geçince "keşke" dedirtiyor..Sevindim tatlım Ahh ahh o günler meğersem hayatımın en güzel yıllarımış benim de
Kız arkadaşım olduğu zaman böyle saçma sapan yerlere götürmem. Çok garip ki insanoğlu gürültüden uzak kalıp doya doya zamanı yaşamak varken, çocukların anırdığı, şımarık insanların kendini bir şey sandığı yerlere gidiyor. Çok garip.
Bilmiyorum görüyorum bazılarını. Garsonken AVM’de plan yapıyorlardı, ondan diyorum. Âşk nedir bilseler girmezler AVM’ye de işte.Sevgilimle ne isim var AVM de.. Onun kahrini cekemem ; )))
Bilmiyorum görüyorum bazılarını. Garsonken AVM’de plan yapıyorlardı, ondan diyorum. Âşk nedir bilseler girmezler AVM’ye de işte.
Ben arkadaşlarla da gitmem. Gidilir mi Sakin bir ortama gidersin, ağaçların oraya gidersin gidersin ama yani AVM nedir Ben yeni işten geldim ve ben yarım 8’de kalkıcam.AVM ya kafa dengi bir arkadas yada yalniz gitmeyi tercih ederim ; ) digerlerini bilemem.
Ben arkadaşlarla da gitmem. Gidilir mi Sakin bir ortama gidersin, ağaçların oraya gidersin gidersin ama yani AVM nedir Ben yeni işten geldim ve ben yarım 8’de kalkıcam.
Ya ben insanlardan daraldım bıkmayı bu yöne çekebilirim. Sakin yerlerde kafayı dinlemek, sanıyorum ki bi’ ben istiyorum.anlasildi sen Bikmissin : ))