• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Evinizde Muhteşem Bir Sinema Sistemi Oluşturmanızı Sağlayacak Hoparlör: Xiaomi TV Soundbar

Joe.

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
5 Tem 2015
Konular
1,140
Mesajlar
5,069
MFC Puanı
4,850
Netflix gibi platformların çoğalması ve HDMI teknolojisinin gelmesiyle birlikte sinema keyfini evlerimize getirebiliyoruz ancak sinemadaki bir noktayı yakalamak her zaman mümkün olmuyor: Ses. Biz de evinizi küçük bir sinema salonuna dönüştürecek Xiaomi kablosuz Bluetooth hoparlörü inceledik.

Bir film izlediğiniz zaman görsel efektler ve hikaye kadar seslerin nasıl kullanıldığı ve kalitesi de büyük bir önem arz eder. Bunun önemini de kötü ses sistemi olan bir sinema salonunda film izleyerek deneyimlemiş olanlarımız çoktur.

Son zamanlarda sinema biletlerinin ücretleri hakkındaki tartışmalarla birlikte Netflix gibi çevrimiçi yayın platformlarına eğilim bir hayli arttı ancak bu platformlar sinema keyfini tam olarak bizlere yaşatamıyor. Bunun sebebiyse evimizdeki ses sistemlerimiz.

9bb601d06aa.jpeg


Birçoğumuz televizyonlarımıza entegre ses sistemlerini kullandığımız için film izlerken duvardan seken ya da küçük boyutlu hoparlörlerin ürettiği sesleri duymaya çalışıyoruz. Bu noktada da Xiaomi devreye giriyor.

Xiaomi Mijia TV Soundbar’ın Bluetooth ses bağlantısı sayesinde ister televizyonunuzdaki ister telefonunuzdaki tüm medyaları dinleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra hoparlörün AUX girişi de bulunuyor.

Ürün özellikleri:


Bağlantı türü: Bluetooth / 3,5mm AUX / Line in / SPDIF / Optik
Çıkış Gücü: 14 W x 2
Frekans: 50 Hz - 25.000 Hz
Anma Empedansı: 6 ohm
Paket ağırlığı: 2,852 kg
Ürün Boyutu: 83x7,2x8,7 cm

e74443e65af.jpeg


Kendi evinde sinema sistemi kurmak ya da sinema kalitesinde televizyon izlemek isteyenlerin tercih edebileceği şık ses barını incelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz

[BILGI]Kaynak : https://www.webtekno.com/evinizde-m...yacak-hoparlor-xiaomi-tv-soundbar-h66707.html [/BILGI]
 
Üst