Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ramazanda dört temel besin grubu gıdaları dengeli tüketilmeli
Türk Gastroenteroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Orhan Sezgin, ramazan süresince iftar ve sahurda dört temel besin grubunu oluşturan "süt ve süt ürünleri", "et-yumurta-kurubaklagiller", "sebze ve meyve" ile "ekmek ve...
Sahur öncesinde 2-3 bardak su tüketilmeli
Ramazan'da uzun süren açlık ve susuzluk nedeniyle bir sağlık sorunu ile karşılaşılmaması için vücudun su dengesinin korunması önem taşıyor.
Bu nedenle, iftarda önce 2-3 bardak su içilmesi ve sahurda kadar geçen süre içinde de de bol sıvı alınması...