MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

tatlı

  1. SouL

    Pişmeyen pasta tarifi, Pişmeyen pasta tarifi nedir, Pişmeyen pasta tarifi nasıl yapılır?

    Pişmeyen pasta tarifi, Pişmeyen pasta tarifi nedir, Pişmeyen pasta tarifi nasıl yapılır? Pişmeyen Pasta Tarifi İçin Malzemeler Tabanı İçin; 2 paket yulaflı bisküvi3 yemek kaşığı tereyağı Arası İçin; 5 su bardağı süt1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik1 su bardağı Hindistan cevizi Üstü İçin...
  2. SouL

    Leblebi helvası tarifi, Leblebi helvası nasıl yapılır, Leblebi helvası tarifi nedir?

    Leblebi helvası tarifi, Leblebi helvası nasıl yapılır, Leblebi helvası tarifi nedir? Leblebi Helvası Tarifi İçin Malzemeler 1su bardağıleblebi tozu 300mililitresıcak süt(1,5 su bardağı) 1su bardağı (1 yemek kaşığı eksik)şeker 3yemek kaşığı (tepeleme)tereyağı Leblebi Helvası Tarifi Nasıl...
  3. Tokyo

    01 Eylül 2020 Günün Yemeği

  4. Herkül

    Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi

    Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi
  5. SouL

    Profiterol, Profiterol nasıl yapılır, Profiterol tarifi nedir?

    Profiterol, Profiterol nasıl yapılır, Profiterol tarifi nedir? Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı su 1 su bardağı un 125 gram tereyağı 3 adet yumurta Kreması için: 500 mililitre süt 1,5 çay bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı un 1 adet yumurta 1 paket vanilya Çikolata...
  6. SouL

    Aside Tatlısı, Aside Tatlısı tarifi nedir, Aside Tatlısı nasıl yapılır?

    Aside Tatlısı, Aside Tatlısı tarifi nedir, Aside Tatlısı nasıl yapılır? ASİDE TATLISI TARİFİ Malzemeler: -2 yemek kaşığı tereyağı -3 yemek kaşığı un -1 su bardağı pekmez -2 su bardağı su Üzeri için; -Ceviz ASİDE TATLISI NASIL YAPILIR? -Bu tarifte dilediğiniz...
  7. Abdulkadir Özkan

    Damla Sakızlı Tatlı

  8. Abdulkadir Özkan

    Doğal Meyveli Tahıllı Toplar

  9. Herkül

    Yumuşacık Ağızda Eriyen Pasta Tarifi

    Yumuşacık Ağızda Eriyen Pasta Tarifi
  10. Rapunzel

    Kestaneli Sufle

    Kestaneli Sufle 2 adet yumurta 100 gram beyaz çikolata 100 gram tereyağı 80 gram toz şeker 80 gram un 4 adet kestane şekeri Servisi için: 8 top vanilyalı dondurma 4 yemek kaşığı toz antep fıstığı Küçük bir sos tenceresine aldığınız tereyağını kısık ateşte yakmadan eritin...
  11. Herkül

    Muzlu Suşi Tarifi

    Muzlu Suşi Tarifi İç Malzemesi İçin 2-3 adet olgun muz Fıstık ezmesi (fındık ezmesi de kullanabilirsiniz) Krep Hamuru İçin 2 yumurta 125 gram un 120 ml. süt 120 ml. su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 30 gram eritilmiş tereyağı Kreplerin Hazırlanması Derince...
  12. Herkül

    Sadece 150 kalori diyet tatlı tarifi

    Sadece 150 kalori diyet tatlı tarifi
  13. Herkül

    Nişastalı Sütlaç Tarifi

    Nişastalı Sütlaç Tarifi 3 su bardağı süt 1,5 su bardağı su 3/4 çay bardağı pirinç 1 su bardağı toz şeker 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya Üzeri için 1 tatlı kaşığı toz tarçın Bir orta boy tencerenin içerisine pirinçleri ayıklayıp aktarın...
  14. Herkül

    Kaymaçina

    Kaymaçina 1 kg süt 7 ila 10 yumurta Şeker. (Miktarı size kalmış) Malzemelerin hepsini bi kaba koyup köpürene kadar iyice karıştırın. Sonra da direk fırına.(Pişirme süresi yaklaşık 1 saat.)
  15. Rapunzel

    Reçelin Kıvamı Nasıl Tutturulur

    Reçelin Kıvamı Nasıl Tutturulur Reçelinizi şekerlenmeden doya doya yemek istiyorsanız; İşte size minik bir ipucu: Yaptığınız reçelin çabuk şekerlenmesini istemiyorsanız, kullandığınız limon suyunu ateşten almanıza yakın ekleyin. Aksi takdirde önceden ilave edilen limon suyu, reçelin...
  16. OBERON

    Tatlı Ve Ekşili Dana Eti

    Malzemeler 350 g yağsız dana eti 2 yemek kaşığı bitkisel yağ 4 diş sarımsak (ince doğranmış) 1 adet küçük boy kırmızı soğan (dilimlenmiş) 2 yemek kaşığı balık sosu 1 yemek kaşığı toz şeker 2 adet kiraz domates (kalın dilimlenmiş) 115 g salatalık (kalın ve kısa şeritler halinde kesilmiş)...
  17. OBERON

    Elmalı Sütlü Tatlı Tarifi

    Öncelikle elmaları soyup rendeleyelim ve bir tavaya alalım. Üzerine toz şeker ekleyip arada karıştırarak elmalar suyunu çekene kadar pişirelim. En son tarçın ve fındığı ekleyip iyice karıştıralım ve ocağın altını kapatıp soğumaya bırakalım. Muhallebisi için tencereye yumurta sarısı ve şeker...
Üst Alt