Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pişmeyen pasta tarifi, Pişmeyen pasta tarifi nedir, Pişmeyen pasta tarifi nasıl yapılır?
Pişmeyen Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Tabanı İçin;
2 paket yulaflı bisküvi3 yemek kaşığı tereyağı
Arası İçin;
5 su bardağı süt1 su bardağı şeker
1 su bardağı irmik1 su bardağı Hindistan cevizi
Üstü İçin...
Profiterol, Profiterol nasıl yapılır, Profiterol tarifi nedir?
Malzemeler
Hamuru için:
1 su bardağı su
1 su bardağı un
125 gram tereyağı
3 adet yumurta
Kreması için:
500 mililitre süt
1,5 çay bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı un
1 adet yumurta
1 paket vanilya
Çikolata...
Kestaneli Sufle
2 adet yumurta
100 gram beyaz çikolata
100 gram tereyağı
80 gram toz şeker
80 gram un
4 adet kestane şekeri
Servisi için:
8 top vanilyalı dondurma
4 yemek kaşığı toz antep fıstığı
Küçük bir sos tenceresine aldığınız tereyağını kısık ateşte yakmadan eritin...
Muzlu Suşi Tarifi
İç Malzemesi İçin
2-3 adet olgun muz
Fıstık ezmesi (fındık ezmesi de kullanabilirsiniz)
Krep Hamuru İçin
2 yumurta
125 gram un
120 ml. süt
120 ml. su
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
30 gram eritilmiş tereyağı
Kreplerin Hazırlanması
Derince...
Nişastalı Sütlaç Tarifi
3 su bardağı süt
1,5 su bardağı su
3/4 çay bardağı pirinç
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
Üzeri için
1 tatlı kaşığı toz tarçın
Bir orta boy tencerenin içerisine pirinçleri ayıklayıp aktarın...
Kaymaçina
1 kg süt
7 ila 10 yumurta
Şeker. (Miktarı size kalmış)
Malzemelerin hepsini bi kaba koyup köpürene kadar iyice karıştırın.
Sonra da direk fırına.(Pişirme süresi yaklaşık 1 saat.)
Reçelin Kıvamı Nasıl Tutturulur
Reçelinizi şekerlenmeden doya doya yemek istiyorsanız;
İşte size minik bir ipucu:
Yaptığınız reçelin çabuk şekerlenmesini istemiyorsanız, kullandığınız limon suyunu ateşten almanıza yakın ekleyin. Aksi takdirde önceden ilave edilen limon suyu, reçelin...
Malzemeler
350 g yağsız dana eti
2 yemek kaşığı bitkisel yağ
4 diş sarımsak (ince doğranmış)
1 adet küçük boy kırmızı soğan (dilimlenmiş)
2 yemek kaşığı balık sosu
1 yemek kaşığı toz şeker
2 adet kiraz domates (kalın dilimlenmiş)
115 g salatalık (kalın ve kısa şeritler halinde kesilmiş)...
Öncelikle elmaları soyup rendeleyelim ve bir tavaya alalım.
Üzerine toz şeker ekleyip arada karıştırarak elmalar suyunu çekene kadar pişirelim.
En son tarçın ve fındığı ekleyip iyice karıştıralım ve ocağın altını kapatıp soğumaya bırakalım.
Muhallebisi için tencereye yumurta sarısı ve şeker...