Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kestaneli Sufle
2 adet yumurta
100 gram beyaz çikolata
100 gram tereyağı
80 gram toz şeker
80 gram un
4 adet kestane şekeri
Servisi için:
8 top vanilyalı dondurma
4 yemek kaşığı toz antep fıstığı
Küçük bir sos tenceresine aldığınız tereyağını kısık ateşte yakmadan eritin...
Malzemeler
Yarım kilo taze ıspanak
2 Adet yumurta
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 Yemek kaşığı tereyağı
1 Yemek kaşığı un
1 Su bardağı süt
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Ispanakları bol suda yıkayıp çamurundan arındırdıktan sonra bir tenceye koyup haşlayın.
Başka bir tavada 2 yemek...
Kullanılacak Malzemeler ve Yapılışı
2-3 adet doğranmış havuç,
1/2 su bardağı tereyağı
2 adet çırpılmış yumurta,
3 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
3/4 su bardağı toz şeker
Yarım çay kaşığı tarçın
Havuçları 20-25 dakika kadar tuzlu kaynar suda pişirin. Sudan alıp püre haline...
Malzemeler
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
5 yumurta
100 gr kestane şekeri
250 gr tereyağı
250 gr bitter çikolata
Hazırlanışı
Tereyağını bir kapta eritin, kararmaması için kızma aşamasına gelmeden altını kapatın. Eritilmiş tereyağın içine bitter çikolataları ekleyerek karıştırın. Daha...
MALZEMELER
200 gr frambuaz
300 ml vişne suyu
3 yumurta sarısı
Yarım su bardağı tozşeker
Yarım su bardağı su
150 ml süt kreması
1 tatlı kaşığı limon suyu
Kavrulmuş file badem
Süslemek için :
Frambuaz ve pudra şekeri
Tarif
Frambuazları temizleyin. Bir kâseye alıp üzerine vişne suyunu ekleyin...