Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sakız bağışıklığı güçlendiriyor
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde, TUBİTAK katkılarıyla bağışıklığı güçlendirici propolisli sakız yapıldı.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından TÜBİTAK'ın katkılarıyla 3001 projesi olan ve yaklaşık 60 bin TL bütçeli...
~ Sakız Ağacı ~
O bir sakız ağacıydı, alelade;
Bir gün o yeşil sahile çıktı geldi,
O zaman bu zamandır memnun yerinden;
Seyreder bulutları, göğü, denizi.
Titreşirdi rüzgarla güneşli yaprakları;
Ömür sürdü öyle hoşnut dünyasından,
Aydınlıktan uyku tutmazdı bazı gece,
Motor...
Şubat sonu itibarıyla Mart ve Nisan ayları gelincik otu zamanıdır. Çiçeğe dönüşü erkendir, Nisan sonuyla renklenmeye başlar.
Kendine özgü ama çok da baskın olmayan karakteristik bir kokusu vardır. Böreği özeldir. Meraklısı hiç başka ot karıştırmadan sırf gelincik böreği pişirir. Kavurması ve...