Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buzluk Ve Midye Böreği
Malzemeler:
4 adet yufka
4 adet haşlanmış patates
1su bardağı kaşar rendesi
150 gr. erimiş margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
karabiber
pulbiber
tuz
Hazırlama Tarifi:
Patatesleri haşlayıp rendeleyin.Margarini eritin, sıvıyağ ile karıştırın.Patates ile kaşar rendesini...
MALZEMELER
1 Adet Soğan
1 Diş Sarmısak
2 Yemek Kaşığı Margarin
2 Yemek Kaşığı Un
1 Adet Yumurta
150 gr Taze Kaşar Peyniri
Tuz Karabiber
500 gr Midye (dondurulmuş)
2 Adet Taze Soğan
HAZIRLANIŞI
Soğanı kıyın sarmısağı ezin. Her ikisini yağda pembeleştirin.
Dondurulmuş midyeleri çözülmeden...