MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

master chef tarifleri

  1. Tokyo

    23 Ocak 2021 Cumartesi Günün Yemeği

    Kayseri Mantısı Tarifi İçin Malzemeler Malzemeler 1 yumurta 1 su bardağı ılık su 3 su bardağı un Tuz İç malzeme için 200 gr kıyma 1 küçük boy soğan Karabiber Kırmızı pul biber Tuz Üzeri için Sarımsaklı yoğurt 80 gr tereyağı 2 yemek kaşığı domates salçası Nane Öncelikle su, tuz ve yumurtayı...
  2. Tokyo

    24 Aralık 2020 Perşembe Günün Yemeği

    Helva-İ Hakani Helva-İ Hakani Tarifi İçin Malzemeler 75 gr un 50 gr buğday nişastası 60 gr pirinç unu 300 ml süt 125 gr tereyağı 300 ml bal 125 gr badem 150 gr kaymak Helva-İ Hakani Nasıl Yapılır Kabuklarını soyduktan sonra birkaç bademi süsleme için ayırıp kalanı havanda dövün...
  3. Tokyo

    21 Aralık 2020 Pazartesi Günün Yemeği

    YUVARLAMA (YUVALAMA) TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER 3 kişilik Yuvarlama için 1 su bardağı pirinç(Tercihen sarı çeltik veya Karacadağ pirinci) 130 gr çiğköftelik kıyma(sıfır sinir ve sıfır yağsız) Yarım çay kaşığı Toz Karabiber Tuz Sos için 250 gr kuşbaşı doğranmış az yağlı yemeklik...
  4. Tokyo

    17 Aralık 2020 Perşembe Günün Yemeği

    Bolu Usulü Keşli Cevizli Erişte İçin Gerekli Malzemeler: (4 Kişilik) 500 g erişte 1 su bardağı ceviz 1 su bardağı rendelenmiş keş 2 çorba kaşığı tereyağı ½ çay bardağı sıvı yağ Su Bolu Usulü Keşli Cevizli Erişte Yapılışı: Kaynayan suya erişteler atılarak pişmeye bırakılır. Diğer tarafta...
  5. Tokyo

    15 Aralık 2020 Salı Günün Yemeği

    KAYMAÇİNA TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER 5 adet yumurta 1 litre süt 1,5 su bardağı şeker 1 paket vanilya KAYMAÇİNA NASIL YAPILIR? Yumurta ve şekerler, kar gibi beyaz oluncaya kadar çırpılır. Ilık süt ve vanilya eklenir, çok az daha çırpılır. Cam bir fırın kabına alınır. Fırın tepsisinin...
Üst Alt