Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malzemeler:
1 Kilo Taze Fasulye
2 Yumurta
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Fasulyeler yıkanıp ayıklanır.İsterseniz ortadan bıçakla kesip yada kesmedende
yapabilirsiniz. Teflon tavaya istediğiniz ölçüde sıvıyağı koyun.
Çırpılmış yumurtayı karıştırarak pişirin.
Fasulyeleri,tuzunu ve...
Malzemeler
2 demet ince kıyılmış kara lahana
2 adet küp halinde doğranmış soğan
1 çay bardağı pilavlık bulgur
yeteri miktarda sıvıyağ
yeteri kadar tuz
yeteri kadar kırmızı pul biber
yeteri miktarda sıcak su
Tarif
Tenceremizin içerisine kıymış olduğumuz lahanaları alınız. Sonra üzerine sıcak suyu...
Malzemeler
Krep için:
3 adet yumurta
2 su bardağı süt
Yarım kahve fincanı sıvıyağ
Aldığı kadar un
İçi için:
2 adet patlıcan
1 adet pırasa
100 gram lahana
8-10 adet mantar
3 adet kırmızı biber
Tuz, karabiber
1 su bardağı zeytinyağı
200 gram dil peyniri
Krepte Sebze Kavurması...
MALZEMELER
2 adet pancarın sapı ve yaprakları
Yarım demet ebegümeci
1 büyük soğan
tuz
karabiber
2 çay kaşığı toz kırmızıbiber
Zeytinyağı
Çok az tereyağı
3 yumurta
yoğurtlamak isterseniz bir kase sarımsaklı yoğurt
Yumurtalı Ebegümeci Kavurması Tarifi
Soğanı küp küp doğrayın.
Tavaya az yağ...
MALZEMELER
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik
HAZIRLANIŞI
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı...