Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haşlama Sebzeli Et Tarifi
4 parça 600 gr kemikli kuzu veya dana eti
2 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz,
1 tatlı kaşığı tane karabiber,
3 adet orta boy patates,
1 adet büyük boy havuç,
300 gr küçük boy mantar,
1 adet küçük boy kuru soğan,
1...
Malzemeler:
1 kg Kemikli Koyun veya Kuzu Eti
10 Su Bardağı Su
4 Patates
2 Havuç
7-8 Arpacık Soğanı
1 Küçük Kereviz
1 Çorba Kaşığı Margarin
5-6 Karabiber Tanesi
1 Çorba Kaşığı Un
3 Yumurta
1 Limon Suyu
Tuz
HAZIRLANIŞI :
Sebzeleri temizleyip yıkayın. Patatesi iri parçalar halinde doğrayın...
MALZEMELER
4 kişi için
8 dilim kalkan balığı
½ su bardağı süt
1 çorba kaşığı tuz
10 su bardağı su
Sos için:
10 adet ezilmiş tane karabiber
1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan
1 kahve fincanı sirke
2 çorba kaşığı su
4 yumurta sarısı
500 gr eritilmiş suyu alınmış tereyağı
¼ tatlı kaşığı tuz
½...
2 Adet soğan
3 Adet patates
1 Adet havuç
1 Çorba kaşığı margarin
1 Çorba kaşığı un
1 Adet limon suyu
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Kuzu incikleri, kabukları soyulmuş bütün soğanlarla birlikte orta boy tencereye koyun.
Üzerine 3 su bardağı su ilave edip, biraz yumuşayana dek haşlayın.
Başka...