Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Portakallı Rezene ile Fener Ceviche Malzemeleri ( 2 kişilik / 7 dk. )
150 gr. Fener balığı
1 adet Portakal
1 adet kök rezene
½ ad göbek marul
8-10 ad Yeşil Zeytin
1-2 dal Yeşil soğan
2 adet Limon suyu
2 adet Lime suyu
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Fener balığını doğal parçalar halinde küçük ve...
Malzemeler
500 gram doğranmış fener balığı
30 gram baklava yufkası
1 adet soğan
2 çorba kaşığı Palm Yağı
1 çay kaşığı tuz
Kırmızı Lahana Yahnisi:
1/4 kırmızı lahana
1 çorba kaşığı Palm Yağı
1 çorba kaşığı bal
1 çay kaşığı tuz
Fırınlanmış Taze Börülce:
100 gram taze börülce
1 çorba...