Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Külahı bir dilim ekmeğe eşit! Peki dondurma?
Çoğumuza masum görünen sütlü tatlı, dondurma kaç kalori olduğunu biliyor musunuz? Uzmanlar dondurmanın protein ve bazı vitaminler açısından oldukça zengin bir besin olduğunu söylüyor, fakat dondurmayı tüketmenin de bir sınırı olması gerektiğini...
Karatay'dan 'ekmeğe tereyağı' sürdüren tavsiye
İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, ramazan pidesinin ince ve yaş maya ile yapılması gerektiğini belirterek, "İftarda ve sahurda şöyle ince bir ramazan pidesi ikiye ayrılacak ve yarısına bol tereyağı sürülüp öyle...