Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı
500 gr. dondurulmuş elma dilimi patates
5 gr. kuru erik
5 gr. paprika
5 gr. kuru nane
4-5 dal taze kekik
40 ml. zeytinyağı
Tuz Karabiber
Patatesleri derin bir karıştırma kabına alın. Tüm baharatları ve yağı ekleyin harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın...
Malzemeler:
500 gr labne peyniri
5 yemek kaşığı zahter
1 yemek kaşığı kırmızı toz biber
250 gr kiraz domates
6 taze soğan
15 yaprak taze reyhan
Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Peyniri zahter ve kırmızı toz biber ile karıştırın. Daha sonra süzgecin üzerine tülbent yayarak peniri koyun ve süzülmesi...
Malzemeler:
3 adet orta boy patates
1 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Toz acı kırmızı biber
Dört renk karabiber
Kimyon
Köri
Kişniş
Tuz
Hazırlama Tarifi:
Patatesleri haşlayalım. Geniş bir kabın içine patatesleri alalım. Püre yapma aparatıyla patatesleri iyice ezelim...
Malzemeler
4 adet levrek fileto
1 adet konserve enginar göbeği
1 orta boy soğan
2 adet orta boy havuç
4 diş sarmısak
1 çorba kaşığı süzme bal
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 adet kırmızı dolmalık biber
200 gram ıspanak yaprağı
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı...
Malzemeler
900 Gram Bal Kabağı
2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
2 Sap Pırasa
1 Diş Sarımsak
1 Çay Kaşığı Toz Zencefil
1 Çay Kaşığı Kimyon
4 Su Bardağı Tavuk Suyu
Tarif
Kabağı iri iri doğrayın. Geniş bir tencerede yağı kızdırıp pırasalarla sarımsakları ekleyin ve yumuşayana kadar ağır ateşte pişirin...